Tietoa meistä

Järjestämme liikunnallista iltapäivätoimintaa Espoossa. Perustimme  yrityksen syksyllä 1998 ja alusta lähtien olemme toimineet Niittykummun koululla. Koulutukseltamme olemme liikunnanohjaajia. Toimimme yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa.  

      Virpi ja Petri Riistama

Toiminta

Liikunnallisessa iltapäivätoiminnassa lapsi voi koulupäivän päätyttyä levätä, tehdä läksyjä, syödä välipalan, ulkoilla, piirrellä, askarrella, pelata ja leikkiä muiden lasten kanssa. Jokainen lapsi saa viettää virikkeellisesti ja turvallisesti aikaansa kavereiden kanssa aikuisen valvovan silmän alla.
Ulkoilu

Ulkoilemme paljon iltapäivisin sekä koulun pihalla että koulun lähiympäristössä. Koulun pihalla lapset voivat leikkiä ja pelata eri pallopelejä, hyppiä narua, keinua ja kiipeillä. Lapsilla tulisi olla aina sään mukainen varustus.

Leikki

Lapsi saa leikkiä ja pelata kavereiden kanssa sekä sisällä että ulkona ohjaajien valvovan silmän alla. Halutessaan lapsi voi tehdä läksyt, piirrellä, askarrella, lukea ja levätä. Lukuvuoden aikana vietämme erilaisia teemapäiviä mm. kalenterivuoden juhlapäiviin liittyen.

Liikunta

Lapsi voi osallistua iltapäivän aikana ohjattuihin liikuntatuokioihin. Ohjaajat ohjaavat liikuntaa ja leikkejä sekä pelejä pienryhmissä.